سیر و ویژگان آن
با پروا به گفتههای کتابخانه ملی پزشکی که بخشی از موسسه ملی سلامت در آمریکاست، سیر به طور گسترده برای درمان شرایط مختلفی همچون آترواسکلروز (سخت شدن سرخرگها)، کلسترول بالا، حملات قلبی، بیماریهای عروق کرونری و پرفشاری خون باره استفاده قرار میگیرد.
امروزه سیر بدست افراد گوناگون برای پیشگیری از سرطان ریه، سرطان پروستات، سرطان سینه، سرطان روده و سرطان رکتوم مورد بهرهگیری پیمان میگیرد.
موسسه ملی سلامت میگوید بعضی از این مصارف توسط دانش نیز حمایت و حمایت میشود.
مطالعهای که در مجله زهر شناسی غذا و مواد کیمیایی منتشر شد نشانه میداد که گرم کردن اختصار مدت سیر خاصیت ضد التهابی آن را تفریق میدهد. این سوژه برای افرادی که نمیتوانند طعم و بوی سیر خام را تحمل کنند میتواند مشکل زا باشد.
از پزشک خود بخواهید مکملهای حاوی سیر را برایتان تجویز کند لغایت نیازی به گرم کردن سیر نداشته باشید.
خواص درمانی سیر
خواص درمانی سیر
۹ ویژگی درمانی سیر
معمولا در یک مطالعه علمی از هزاران شرکت کننده بهرهگیری میشود. در ذیل نمونههایی از مطالعات علمی اتمام شده در باره سیر را مشاهده میکنید:
کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه با کمک سیر:
بر اساس پژوهش ها سپریدن شده، افرادی که کمینه دوبار در هفته سیر خام مصرف میکنند، ۴۴ درصد کمتر از دیگر کسان به سرطان ریه دچار میشوند.
محققانی که پژوهش ها خود را در گاهنامه Cancer Prevention Research منتشر کردند، بیش از ۱۴۲۴ نفر از افراد مبتلا به سرطان ریه و ۴۵۴۳ از افراد تندرست را بررسی کردند. از این کسان خواسته شد در مورد رژیم غذایی و عادتهای سبک زندگی خود توضیحاتی بدهند.
همچنین مقدار مصرف سیر در این افراد مورد رسیدگی قرار گرفت.
نویسندگان این مقاله معتقدند که وابستگی حفاظتی بین مصرف سیر خام و سرطان ریه با یک الگوی دوز-پاسخ نگریستن شده است، این سوژه نشانه میدهد که ممکن است سیر به طور نهفته به عنوان یک عامل پیشگیری از سرطان ریه باشد.
فواید سیر برای سرطان مغز:
ترکیبات آلی گوگرد موجود در سیر، برای از میان بردن سلولها در گلیوبلاستما ، یک گونه تومور کشنده مغز، موثر است.
دانشمندان در دانشگاه پزشکی کارولینای جنوبی در نشریه سرطان گزارش دادند که سه ترکیب ارگانوسولفور در سیر وجود دارد که با نامهای DAS ، DADS و DATS شناخته شدهاند. این ترکیبات کارایی بسیار خوبی بر روی سلولهای سرطانی دارند و میتوانند باعث از بین رفتن آنها شوند.
خاصیت سیر برای آرتروز مفصل ران:
زنانی که در رژیم غذایی خود از سبزی ها غنی از آلیوم استفاده کرده اند سطح زیاد پایینی از آرتروز مفصل ران داشتند. همانطور که قبلا نیز ذکر کردیم سیر یک نمونه از سبزی ها خانواده آلیوم است.
نویسندگان این مقاله معتقدند یافتههای آنان نه فقط تاثیرات احتمالی رژیم غذایی بر روی آرتروز مفاصل را اثر میدهد بلکه پرتو میدهد ترکیبات موجود در سیر برای درمان این شرایط زیاد مفید است.
مطالعات بلند مدت که در آن ۱۰۰۰ زن تندرست باره بررسی قرار گرفتند نشانه میدهد که عادتهای غذایی آنان دربرگیرنده سبزیجات، اَثمار و به خصوص سیر است.
خاصیت سیر
خاصیت سیر
سیر یک آنتی بیوتیک نیرومند است:
دیآلیل دیسولفید یک ترکیب آلی است که در سیر یافت میشود. این ترکیب ۱۰۰ برابر موثرتر از آنتی بیوتیکهای دیگر است. این ترکیب میتواند آنتی بیوتیک قوی در برابر باکتری کمپیلوباکتر باشد.
کمپیلوباکتر یگانه از رایج ترین انگیزه ها برپایی عفونتهای رودهای است.
نویسنده بزرگتر این مطالعه میگوید: این پیشه برای من زیاد هیجان انگیز بود زیرا نشانه میدهد که این ترکیبات توان کافی برای کاهش باکتریهای مضر را دارند.
خواص سیر در محافظت از قلب:
همانطور که پیشتر نیز گفتیم سیر در بر گیرنده ترکیبی به اسم دیآلیل دیسولفید است که به محافظت از قلب در طول عمل جراحی و پس از حملات قلبی کمک میکند.
محققان همچنین معتقدند این ترکیب میتواند برای بهبود پریشانی قلبی باره بهرهگیری قرار گیرد.
گاز سولفید هیدروژن برای حفاظت از قلب زیاد مفید است. با اینحال، این یک ترکیب فرار است و به کارگیری آن برای دارو کمی دشوار می باشد. فلذا دانشمندان تصمیم گرفتند بر روی ترکیب دی آلیل تری سولفید تمرکز کنند. این یک ترکیب سودمندو کارساز برای استفاده از مزایای هیدروژن سولفید است.
در آزمایشی که بر روی حیوانات آزمایشگاهی چهره گرفت، تیم محققان دریافتند که بعد از تاختن قلبی موشهایی که دی آلیل سولفید را دریافت کرده بودند ۶۱ درصد کمتر از دیگر موشها به قلبشان اسیب رسیده بود.
در یک مطالعه سایر که در مجله Agricultural and Food Chemistry منتشر گردید، دانشمندان دریافتند که روغن سیر ممکن است از بیماران دیابتی در مساوی کاردیومیوپاتی نگهداری کند.
کاردیومیوپاتی علت اصلی مرگ و میر در وسط بیماران دچار به دیابت است. این یک بیماری مزمن میوکارد ( عضله قلب ) است، که به طور غیر طبیعی ضخیم، کبیر و / یا سفت میشود.
کنترل خفقان خون و کلسترول بالا با مصرف سیر:
محققان دانشگاه آنکارا تاثیر عصاره سیر بر روی خفقان خون و کلسترول را مورد بررسی قرار دادند. این مطالعه از ۲۳ داوطلب کاربرد میکرد که حائز کلسترول خون فوقانی بودند. ۱۳ نفر از این افراد به خفقان خون بالا نیز مبتلا بودند. این کسان به دو گروه تقسیم شدند.
گروهی که کلسترول بالا داشتند ولی خفگی خونشان نرمال بود.
گروهی که هم مبتلا به کلسترول بالا و هم خفقان خون بودند.
این کسان به مدت چهار ماه از مکملهای در بر گیرنده افشره سیر کاربرد کردند و خفقان خون و کلسترولشان در این مدت به طور منظم باره رسیدگی قرار میگرفت.
در پسین چهار ماه، محققان دریافتند که مصرف این مکملها پروفایل لیپید خون را درمان بخشیده است، آنتی اکسیدانهای موجود را افزایش داده و مایه کاهش خپگی خون نیز شده است.
همچنین مصرف این مواد مایه تفریق سطح محصولات اکسیداسیون در مثال خون افراد شده بود که این سوژه پرتو دهنده کاهش واکنشهای اکسیداسیون در بدن است. به عبارت دیگر، افشره سیر سطح کلسترول خون را تفریق میدهد و میتواند برای بیماران دچار به پرفشاری خون نیز سودمند باشد.