خوراکیهای چربی سوز,گیاهان چربی سوز,چربی سوزهای طبیعی
چیا گیاهی است یکساله از سرده مریمگلی و خانواده نعناعیان
چیا از عقیده تجاری بیشتر به دلیل دانههای آن کاشته میشود. دانههای چیا سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است. از دانههای چیا میتوان ۲۵ لغایت ۳۰ درصد روغن استخراج کرد
انسان در درازا تاریخ همواره از طبیعت به عنوان منبع اصلی برای بهبود بسیاری از مرض ها کاربرد کرده است. تفاوت بین داروهای رایج و داروهای طبیعی این است که آنها به طور معمول ارزانتر بوده و موجب شکل گیری گزند نمی شوند. در همین راستا، از یک نوشیدنی طبیعی می توانید برای کمک به بهبود بسیاری از مشکلات سلامت استفاده کنید.
چیا گیاهی است یکساله از سرده مریمگلی و خانواده نعناعیان. این گیاه بومی آمریکای مرکزی است. این گیاه را برای مصرف دانه آن میکارند، گرچه خویش گیاه کاربرد تزئینی هم دارد.
چیا از نظر بازرگانی بیشتر به انگیزه دانههای آن کاشته میشود. دانههای چیا سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است. از دانههای چیا میتوان ۲۵ تا ۳۰ درصد روغن استخراج کرد. از دسته اسید آلفا لینولنیک (ALA). روغن دانههای چیا ساختن شده است از حدود ۵۵ درصد امگا ۳، هجده درصد امگا ۶، حدود شش درصد امگا ۹ و حدود ۱۰ درصد چربیهای اشباع شده.
خوراکیهای چربی سوز,گیاهان چربی سوز,چربی سوزهای طبیعی
تنها همانندی دانه چیا با تخم شربتی لعابدار شدن هر دو است
تفاوت چیا و تخم شربتی
دانههای چیا با تخم شربتی (بذر گیاه ریحان) تفاوت داشته و هر کدام ویژگی جداگانه ای دارند. در ایران تخم شربتی از دیر باز در نوشیدنیهای خنک برای بر طرف کردن عطش در فصل تابستان بهرهگیری میشود. گاهی تخم شربتی به اشتباه به عنوان دانههای چیا خریداری شده و مورد استفاده پیمان میگیرد، یا ویژگان مربوط به دانههای چیا به تخم شربتی که در ایران فراوان است نسبت دیتا میشود که درست نیست.
تنها همانندی دانه چیا با تخم شربتی لعابدار شدن هر دو است (دارای موسیلاژ میباشند) ، اما مهم خواص دانهها است که با هم فرق دارند.
همچنین باید پروا داشت که مزه دانه چیا و دانه ریحان به هم تقریبا است و به همین سبب گاهی در ایران دانه چیا به عنوان تخم شربتی به فروش می رسد.
نوشیدنی لیمو و چیا
برای جاسازی این نوشیدنی مفید به دانه های چیا و لیمو ترش نیاز دارید. مصرف این نوشیدنی می تواند به پیشگیری از سرماخوردگی، تفریق چربی و پاکسازی تن از سموم و مواد زائد کمک کند. بر همین اساس افراد بسیاری این نوشیدنی را هر روز مصرف می کنند.
هنگامی که ترکیب شده اند، این مواد ساختن دهنده نتیجه ای اعجاب انگیز را به واسطه ویژگی های طبیعی قدرتمند خویش به همراه خواهند داشت.
مواد تشکیل دهنده:
یک قاشق غذاخوری از دانه های چیا
آب یک لیموی تازه
یک یا یک و نصف لیوان آب
یک قاشق غذاخوری عسل
روش تهیه:
ابتدا، دانه های چیا را به مدت یک ساعت در آب خیس کنید. پس از یک ساعت، پوششی ژله ای اطراف دانه ها را فرا می گیرد که از محتوای فیبر آنها ناشی می شود. سپس، دانه ها را با استفاده از یک صافی متمایز کرده و به آب و آب لیمو ترش اضافه کنید که مقدار آنها در بالا بیان شد. برای کسب طعم ای بهتر و افزایش فواید این نوشیدنی می توانید چندی عسل نیز به آن اضافه کنید.